Burimi i produktit

Importoni mallra nga Kina (End-to-End),
dhekurseni 30-40% nga tregtarët me shumicë me reputacion,
furnizuesit, dhe prodhuesit

 • Ne jemi zyra juaj lokale në Kinë
 • Burim plotësisht transparent - Nuk ka asnjë tarifë të fshehur
 • Zhvilloni produktin e mahnitshëm së bashku me ju
 • Inspektimi para dërgesës dhe kontrolli i cilësisë
 • Rreziku i reduktuar
 • Kurseni kohë dhe para
 • Krijoni markën tuaj
 • Zyra në Shenzhen, Guangdong të Kinës
 • Ne e kuptojmë qëllimin tuaj kryesor: të merrni saktësisht atë që keni kërkuar, në kohë dhe me çmimin e duhur.
wy_velison01

Dëshironi të bisedoni me më shumë se 10 furnitorë brenda 1 ore?
Jo, nuk mendoj se doni.
Por ne mund t'ju ndihmojmë të menaxhoni me furnitorët e shumtë.
Ju thjesht flisni vetëm me Velison dhe drejtoni rritjen e ardhshme të biznesit.

Mësoni më shumë rreth procesit tonë

Pse Velison?

 • Burim plotësisht transparent

  Velison është plotësisht transparent dhe do të mund të lidheni drejtpërdrejt me fabrikën, pa asnjë ndërmjetës.Marrëveshje me çmim direkt nga fabrika.Velison është një nga kompanitë e vetme burimore që NUK punon me komision.Ne ofrojmë një tarifë fikse, të cituar në fillim, në mënyrë që të dini saktësisht se çfarë paguani.Asnjë tarifë e fshehur.

 • Kosto më të ulëta

  Megjithëse çmimet janë mesatarisht më të ulëta në Kinë, është një marrëveshje mjaft e keqe të krijosh një zyrë jashtë shtetit dhe të punësosh staf për ta operuar atë për prokurimet në Kinë.Velison ju ndihmon në blerjen e produkteve të mira me çmim më të ulët dhe të gjithë procesin.

 • Fleksibil dhe i personalizuar

  Sigurimi, zhvillimi dhe prodhimi është një proces kompleks.Velison ofron shërbime ndihmuese të personalizuara, ne jemi në gjendje të kuptojmë dhe plotësojmë plotësisht nevojat tuaja specifike.

 • Kuptoni kulturën kineze

  Me shumë vite përvojë që jetojmë dhe punojmë në Kinë, ne kuptojmë edhe nuancat më të vogla si në kulturën personale ashtu edhe në atë të biznesit.

 • Është në Detaje

  Burimi dhe prodhimi me sukses kanë të bëjnë me detajet.Merrni ato që në fillim dhe procesi do të jetë i qetë dhe efikas.

 • Përvoja

  Ne kemi profesionistë të burimeve me vite përvojë në burime, logjistikë, prodhim dhe më shumë që flasin rrjedhshëm si në Mandarin ashtu edhe në Anglisht.

 • Rrezik i ulet

  Blerja direkt nga furnizuesit në internet nuk kërkon vetëm kohë, por mund të jetë një detyrë e mundimshme dhe e rrezikshme.Për fat të mirë, Velison ju ndihmon të identifikoni dhe verifikoni furnitorët bazuar në përvojat e grumbulluara të burimeve së bashku me mjetet teknologjike dhe ju ndërlidh me furnitorë të besueshëm.

 • Kompletimi dhe montimi

  Keni nevojë për ndihmë për të kombinuar shumë komponentë në komplete të reja produktesh përpara dorëzimit ose gruponi dhe montoni produktet tuaja nga furnitorë të ndryshëm?Partneritet me Velison për të përmirësuar zinxhirin tuaj të furnizimit dhe për të thjeshtuar procesin e shpërndarjes.

Si ju ndihmojmë në burim
& Importi nga Kina

 • Sigurimi i produkteve

  Sigurimi i produkteve

  Si një agjent dhe kompani me përvojë siguruese për më shumë se 10 vjet, ne besojmë se mund t'ju ndihmojmë të gjeni të gjitha produktet e duhura edhe për mallrat më të rralla.Nëse keni një furnizues në Kinë, ne mund t'ju ndihmojmë të negocioni çmimin me furnizuesin

 • Shërbimi i personalizuar

  Shërbimi i personalizuar

  Ne mund të ofrojmë çdo shërbim të personalizuar, të tilla si OEM, ODM, dizajni i paketimit, printimi i logos, auditimi i fabrikës, bashkimi i mostrave, etj. Përmirësoni më tej avantazhin tuaj konkurrues.

 • Konsolidimi dhe Logjistika e ngarkesave

  Konsolidimi dhe Logjistika e ngarkesave

  Ne mund të mbulojmë kudo në të gjithë botën dhe mund t'ju ofrojmë dërgesën më të lirë sipas vëllimit tuaj të ngarkesave, dërgesa FCL, dërgesa LCL, me ajër, me hekurudhë të gjitha janë të realizueshme.

 • Inspektimi dhe kontrolli i cilësisë

  Inspektimi dhe kontrolli i cilësisë

  Para se të bëjmë një porosi, ne do të auditojmë çdo fabrikë për të siguruar sigurinë dhe besueshmërinë e saj.Gjatë prodhimit, ne do të zgjedhim rastësisht njësi nga këto grupe për inspektim, pasi prodhimi të përfundojë, ne do t'ju dërgojmë foto ose video për të marrë konfirmimin tuaj

 • Shërbimi i zhdoganimit

  Shërbimi i zhdoganimit

  Shërbimet tona të plota të zhdoganimit që sigurojnë çmime konkurruese dhe shpërndarje në kohë.Lista e paketimit dhe fatura komerciale, fatura e ngarkesës dhe dokumente të tjera mund t'ju dorëzohen me teleks ose me origjinalin

 • Shërbimi pas shitjes

  Shërbimi pas shitjes

  Koment me reputacion të lartë nga klienti ynë për shërbimin pas shitjes, ju mund të na besoni 100%, shërbimi ynë fillon gjithmonë me besimin dhe përfundon me kënaqësinë tuaj.Furnizuesit tanë ndjekin gjithmonë kontratën tonë për garancinë për t'u siguruar që të mos humbni paratë tuaja.

Shërbimi ynë i veçuar

 • Zhvillim i produktit

  Zhvillim i produktit

  Duke punuar me Shpikësit dhe Shpikësit për të sjellë në jetë produkte të mrekullueshme nga koncepti, prototipi kryesor, deri në komercializimin në treg
  Nga Shopify në Amazon, ekipet tona të ekspertëve do t'ju udhëheqin gjatë gjithë procesit nga fillimi deri në fund.Nga marrja e mostrave tek paketimi, ne ju kemi të mbuluar

 • Marrja e shërbimeve të zyrës tuaj në Kinë në Kinë

  Marrja e shërbimeve të zyrës tuaj në Kinë në Kinë

  Sigurimi i menaxhimit të zinxhirit të furnizimit për klientët e huaj.
  Shumë njerëz duan të menaxhojnë zinxhirin e tyre të furnizimit të Amazon në Kinë, por nëse marrin me qira një zyrë, është shumë e shtrenjtë, Velison mund t'ju ndihmojë të krijoni zyrën virtuale të Kinës për të menaxhuar zinxhirin e furnizimit për ju, burimi i prodhuesve të mirë, fabrika e auditimit, inspektimi i mallrave.Pastaj ju thjesht pini kafe ose rritni biznesin tuaj në zyrën tuaj lokale.

 • Drop Transporti

  Drop Transporti

  Klienti vendos një porosi në dyqanin tuaj online.
  Velison ofron magazinën për ju.Velison ju ndihmon të gjeni furnizues të mirë.Velison ju ndihmon të dërgoni porosinë tuaj direkt te klienti juaj në emrin tuaj.

Le ta bejme
Ndodh e mahnitshme!

 • Agjenti juaj më i mirë ndihmues në Kinë për bordin e prerjes

  Agjenti juaj më i mirë ndihmues në Kinë për bordin e prerjes

  Filloni Planifikimin tuaj Strategjik të Prokurimit.Si kompania kryesore e sigurimeve në Kinë, ne i ndihmojmë klientët të marrin mbi 100 lloje të ndryshme produktesh çdo ditë.Ne jo vetëm që ju ndihmojmë të merrni çmime konkurruese, por gjithashtu të merrni më shumë rekomandime për produkte të reja nga fabrikat.Ne ndihmojmë klientin të zhvillojë produktet, duke siguruar prodhuesit më të mirë në Kinë, duke krijuar zyrën e tyre lokale në Kinë.

  Mësoni më shumë >
 • Ombrellë për të mbrojtur përdoruesit dhe pajisjet e tyre gjatë punës në natyrë, e prodhuar në Kinë

  Ombrellë për të mbrojtur përdoruesit dhe pajisjet e tyre gjatë punës në natyrë, e prodhuar në Kinë

  ORCA Bags u krijua për të ofruar çantat dhe aksesorët më të mirë, të personalizuar për profesionistët e sotëm të transmetimit dhe kinemasë në mbarë botën.Filozofia e tyre është produkte të thjeshta dizajni që pasqyrojnë kontributin e profesionistëve të industrisë së punës dhe u japin atyre zgjidhjen më të mirë për të kryer punën, lehtësisht, komode dhe me efikasitet.Bashkëthemeluesi i ORCA Ofer u përpoq të gjente një ombrellë që mund të mbronte pajisjet tuaja të prodhimit, për motin e papritur që po përjetonte.

  Mësoni më shumë >
 • Veshje të rehatshme të pakomplikuara dhe plotësuese Partnerët tuaj Globle Sourcing

  Veshje të rehatshme të pakomplikuara dhe plotësuese Partnerët tuaj Globle Sourcing

  Veshja, e rëndësishme është gjëja e parë që vishni në mëngjes për të qenë të rehatshme, pa komplekse dhe plotësuese.Veshjet kanë kaq shumë kategori.Ne kemi ekspertizën e synuar për t'u siguruar që të arrini rezultatin më të mirë të mundshëm në funksionalitet, përshtatje, cilësi dhe estetikë.Me menaxherët e përkushtuar të produkteve dhe menaxherët e prodhimit që kanë përvojë dhe njohuri të jashtëzakonshme për veshjen dhe një teknik të brendshëm të veshjeve, ne ndërtojmë një ekip të plotë rreth markës suaj me ekspertizën e nevojshme për t'u siguruar që plotëson të gjitha kërkesat tuaja.

  Mësoni më shumë >

Importi nga Kina njohuri

 • Pse përshtatja dhe zgjerimi i gamës së produkteve është kritik për mbijetesën e markës në 2023

  Pse përshtatja dhe zgjerimi i gamës së produkteve është kritik për mbijetesën e markës në 2023

  Mësoni më shumë >
 • Thjeshtimi i importit të produkteve tuaja në Kinë: Roli i shërbimeve të përmbushjes së porosive dhe agjentëve sigurues

  Thjeshtimi i importit të produkteve tuaja në Kinë: Roli i shërbimeve të përmbushjes së porosive dhe agjentëve sigurues

  Mësoni më shumë >
 • Shitje me shumicë e produkteve të Kinës - Agjenti më i mirë kinez i ndihmave

  Shitje me shumicë e produkteve të Kinës - Agjenti më i mirë kinez i ndihmave

  Mësoni më shumë >
Mësoni më shumë njohuri