Sumber Produk

Impor barang ti Cina (End-to-End),
jeungnyimpen 30-40% ti wholesalers Reputable,
suppliers, sarta Produsén

  • Kami kantor lokal anjeun di Cina
  • Sourcing Transparan Pinuh - Henteu aya biaya anu disumputkeun
  • Ngembangkeun produk anu luar biasa sareng anjeun
  • Inspeksi pra-pangiriman sareng kontrol kualitas
  • Résiko Ngurangan
  • Ngahemat Waktos & Duit
  • Jieun brand Anjeun
  • Kantor di Shenzhen, Guangdong Cina
  • Kami ngartos tujuan inti anjeun: Pikeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong, dina waktosna sareng dina harga anu pas.
wy_velison01

Naha anjeun hoyong ngobrol sareng langkung ti 10 supplier dina 1 jam?
Henteu, kuring henteu nyangka anjeun hoyong.
Tapi urang tiasa ngabantosan anjeun ngatur sareng sababaraha supplier.
Anjeun ngan ngobrol jeung Velison wungkul, sarta ngajalankeun tumuwuhna bisnis salajengna.

Diajar langkung seueur ngeunaan prosés urang

Naha Velison?

  • Pinuh Transparan Sourcing

    Velison pinuh transparan, tur Anjeun bakal tiasa nyambung langsung ka pabrik, tanpa middlemen nanaon.Deal on harga pabrik-langsung.Velison mangrupikeun hiji-hijina perusahaan sumber anu henteu damel komisi.Kami nawiskeun tingkat datar, dicutat di awal supados anjeun terang naon anu anjeun mayar.Henteu aya biaya anu disumputkeun.

  • waragad handap

    Sanajan harga anu moderately handap di Cina, éta cukup deal goréng pikeun ngadegkeun hiji kantor luar negeri sarta nyewa staf pikeun beroperasi eta pikeun ngayakeun Cina.Velison ngabantosan anjeun mésér produk anu saé kalayan harga anu langkung handap sareng sadaya prosés.

  • Fleksibel & Disesuaikeun

    Sourcing, ngembangkeun sareng manufaktur mangrupikeun prosés anu kompleks.Velison nawiskeun jasa sumber khusus, kami tiasa ngartos sareng nyumponan kabutuhan khusus anjeun.

  • Ngartos Budaya Cina

    Kalayan pangalaman mangtaun-taun hirup sareng damel di Cina, kami ngartos bahkan nuansa pangleutikna dina budaya pribadi sareng bisnis.

  • Éta Dina Rincian

    Sourcing sareng manufaktur suksés sadayana ngeunaan detil.Kéngingkeun éta langsung ti mimiti sareng prosésna bakal lancar sareng éfisién.

  • Pangalaman

    Kami gaduh sumber profésional sareng pangalaman mangtaun-taun dina sumber, logistik, manufaktur, sareng seueur deui anu béntés dina basa Mandarin sareng Inggris.

  • Résiko rendah

    Mésér langsung ti panyadia online henteu ngan ukur nyéépkeun waktos, tapi tiasa janten tugas anu nyusahkeun sareng picilakaeun.Untungna, Velison ngabantosan anjeun ngaidentipikasi sareng pariksa panyadia dumasar kana akumulasi pangalaman sumber sareng alat téknologi, sareng ngahubungkeun anjeun sareng supplier anu dipercaya.

  • Kitting & Majelis

    Peryogi bantosan pikeun ngagabungkeun sababaraha komponén kana kit produk énggal sateuacan pangiriman atanapi grup sareng ngumpul produk anjeun ti supplier anu béda?Mitra sareng Velison pikeun ningkatkeun ranté suplai anjeun sareng nyederhanakeun prosés distribusi.

Kumaha Urang Mantuan Anjeun Sumber
& Impor ti Cina

  • Sumber Produk

    Sumber Produk

    Salaku agén sumber & perusahaan anu berpengalaman langkung ti 10 taun, kami yakin yén kami tiasa ngabantosan anjeun milarian sadaya produk anu leres bahkan pikeun barang anu paling langka.Upami Anjeun gaduh supplier di Cina, urang bisa mantuan Anjeun negotiate harga jeung supplier nu

  • Service ngaropéa

    Service ngaropéa

    Urang bisa nyadiakeun sagala jasa ngaropéa, kayaning OEM, ODM, desain bungkusan, percetakan logo, Inok pabrik, ngahiji sampel, jsb salajengna ningkatkeun kaunggulan kalapa Anjeun.

  • Konsolidasi kargo sareng Logistik

    Konsolidasi kargo sareng Logistik

    Urang tiasa nutupan mana waé di sakumna dunya sareng tiasa nawiskeun anjeun kiriman paling murah dumasar kana volume kargo anjeun, kiriman FCL, Kiriman LCL, ku hawa, ku karéta api sadayana tiasa dianggo.

  • Pamariksaan & Kontrol Kualitas

    Pamariksaan & Kontrol Kualitas

    Sateuacan urang nempatkeun pesenan, urang bakal ngaudit unggal pabrik pikeun mastikeun aman sareng dipercaya.Salila produksi, urang bakal acak milih unit ti bets ieu pikeun inspeksi, sanggeus produksi geus réngsé, urang bakal ngirim Anjeun poto atawa video pikeun meunangkeun konfirmasi Anjeun.

  • Palayanan Bea Cukai

    Palayanan Bea Cukai

    Ladenan bea cukai lengkep kami mastikeun harga anu kompetitif sareng pangiriman tepat waktu.Daptar bungkusan sareng invoice komérsial, tagihan muatan sareng dokumén sanésna tiasa dikirimkeun ka anjeun naha ku sékrési Telex atanapi ku anu asli.

  • Service Saatos-Dijual

    Service Saatos-Dijual

    Koméntar reputasi anu luhur ti palanggan jasa saatos penjualan, anjeun tiasa 100% percanten ka kami, jasa kami salawasna dimimitian ku amanah, sareng ditungtungan ku kapuasan anjeun.Pembekal kami salawasna nuturkeun kontrak kami pikeun jaminan pikeun mastikeun yén anjeun henteu kaleungitan artos anjeun.

Palayanan Pilihan Kami

  • Kamekaran Produk

    Kamekaran Produk

    Gawe sareng Inventors & Innovators pikeun ngahirupkeun produk anu saé tina konsép, prototipe luhur, dugi ka komersialisasi pasar.
    Ti Shopify ka Amazon, tim ahli kami bakal nungtun anjeun kana sadaya prosés anu mimiti réngsé.Tina sampling dugi ka bungkusan, kami parantos nutupan anjeun

  • Meunang jasa kantor Cina anjeun di Cina

    Meunang jasa kantor Cina anjeun di Cina

    Nyadiakeun Manajemén Chain Supply Pikeun Klién Oversea.
    Seueur jalma hoyong ngokolakeun Ranté Pasokan Amazon di China, tapi upami nyéwa kantor, éta mahal pisan, Velison tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeun kantor virtual China pikeun ngatur ranté suplai pikeun anjeun, sumber produsén anu saé, pabrik audit, pamariksaan barang.Teras anjeun ngan ukur nginum kopi atanapi ngembangkeun bisnis anjeun di kantor lokal anjeun.

  • Drop Pengiriman barang

    Drop Pengiriman barang

    Palanggan nempatkeun pesenan dina toko online anjeun.
    Velison nyayogikeun gudang pikeun anjeun.Velison mantuan Anjeun pikeun manggihan suppliers alus.Velison ngabantosan anjeun ngirim pesenan langsung ka palanggan anjeun dina nami anjeun.

Hayu urang Jieun
Kajadian Luar Biasa!

  • Agén Sourcing Cina Pangalusna Anjeun Pikeun Papan Pamotongan

    Agén Sourcing Cina Pangalusna Anjeun Pikeun Papan Pamotongan

    Mimitian Perencanaan Pengadaan Strategis Anjeun.Salaku pausahaan sumber Cina ngarah, urang mantuan klien sumber leuwih 100 rupa produk unggal poe.Kami henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kéngingkeun harga anu kompetitif tapi ogé nampi langkung seueur rekomendasi produk anyar ti pabrik.Urang mantuan klien pikeun ngembangkeun produk, sourcing pabrik pangalusna di Cina, nyieun kantor Cina lokal maranéhanana.

    Diajar deui >
  • Payung Pikeun Ngajagi Pamaké Sareng Perlengkapanna Nalika Gawé Di Luar Didamel Di China

    Payung Pikeun Ngajagi Pamaké Sareng Perlengkapanna Nalika Gawé Di Luar Didamel Di China

    Tas ORCA diciptakeun pikeun nyayogikeun kantong sareng asesoris anu pangsaéna, ngaropéa pikeun siaran kerja sareng profésional bioskop ayeuna di sakuliah dunya.Filosofi maranéhanana nyaéta produk desain basajan nu ngagambarkeun input industri gawé Naros, sarta masihan aranjeunna kalayan solusi pangalusna pikeun meunangkeun pakasaban rengse, gampang, comfortably jeung éfisién.ORCA Co-Founder Ofer bajoang pikeun milarian payung anu tiasa ngajagi peralatan produksi anjeun, kusabab cuaca anu teu kaduga anu anjeunna alami.

    Diajar deui >
  • Pakéan Nyaman Henteu rumit sareng Pelengkap Mitra Sumber Globle Anjeun

    Pakéan Nyaman Henteu rumit sareng Pelengkap Mitra Sumber Globle Anjeun

    The apparel, penting nyaéta hal kahiji anjeun ditunda isuk-isuk janten nyaman, uncomplicated, sarta pelengkap.Pakéan ngagaduhan seueur kategori.Kami ngagaduhan kaahlian anu ditargetkeun pikeun mastikeun anjeun ngahontal hasil anu pangsaéna dina fungsionalitas, pas, kualitas, sareng éstétika.Kalawan manajer produk dedicated sarta manajer produksi anu boga pangalaman luar biasa tur pangaweruh ngeunaan apparel sarta teknisi garment in-imah, urang ngawangun hiji tim pinuh sabudeureun brand anjeun kalawan kaahlian diperlukeun pikeun mastikeun yén minuhan sarat anjeun.

    Diajar deui >

Impor Ti Cina Pangaweruh

  • Naha adaptasi sareng ngalegaan rentang produk penting pikeun kasalametan merek di 2023

    Naha adaptasi sareng ngalegaan rentang produk penting pikeun kasalametan merek di 2023

    Diajar deui >
  • Nyederhanakeun Impor Produk Cina anjeun: Peran Jasa Pemenuhan Pesanan sareng Agen Sumber

    Nyederhanakeun Impor Produk Cina anjeun: Peran Jasa Pemenuhan Pesanan sareng Agen Sumber

    Diajar deui >
  • Grosir produk Cina-Anjeun Agen Sourcing Cina pangsaéna

    Grosir produk Cina-Anjeun Agen Sourcing Cina pangsaéna

    Diajar deui >
Diajar langkung seueur pangaweruh